[row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

Chef VOVA

 

Pasiunea sa pentru bucataria japoneza, in special sushi, a inceput inca de la varsta de 15 ani Destinul a facut ca sesiunile de practica sa le desfasoare in restaurantul cu specific japonez NORI, din Chisinau. Pasiunea si talentul sau l-au condus in numai 3 ani  la postul de Sous-Chef.

La invitatia renumitului Chef de origine japoneza Shigeki Iimura, a venit in Romania in anul 2007, pentru a deschide alaturi de acesta si sub indrumarea sa restaurantul MAIKO. In anul 2009 a preluat pozitia de Bucatar Sef Maiko, acumuland experienta necesara si descoperind toate secretele bucatariei japoneze.

Cea mai frumoasa perioada si experienta profesionala vine insa atunci cand impreuna cu Mircea Varlam si Marius Tuca, in calitate de investitori, pune bazele unui mic bistro japonez Itadaki Sushi. Un bistro micut si cochet in zona Floreasca care servea cele mai exigente cerinte ale cunoscatorilor si consumatorilor de mancare japoneza.

Deoarece nevoia de confort a clientilor , cat si dorinta lor de a petrece cat mai mult timp savurand gusturile si cultura culinara japoneza a crescut intr-un ritm alert, s-a simtit nevoia unui restaurant mai mare, la fel de primitor si autentic, in acelsai timp cosmopolit si modern. Astfel s-a nascut YOSHI, care in limba japoneza poate fi tradus ca si “noroc”.

[/col]

[col size=”6″]

 

 

 

Attachment-1

[/col]

[/row]