Meniu

Meniu

Chef VOVA

 

Pasiunea sa pentru bucataria japoneza, in special sushi, a inceput inca de la varsta de 15 ani Destinul a facut ca sesiunile de practica sa le desfasoare in restaurantul cu specific japonez NORI, din Chisinau. Pasiunea si talentul sau l-au condus in numai 3 ani  la postul de Sous-Chef.

La invitatia renumitului Chef de origine japoneza Shigeki Iimura, a venit in Romania in anul 2007, pentru a deschide alaturi de acesta si sub indrumarea sa restaurantul MAIKO. In anul 2009 a preluat pozitia de Bucatar Sef Maiko, acumuland experienta necesara si descoperind toate secretele bucatariei japoneze.

Cea mai frumoasa perioada si experienta profesionala vine insa atunci cand impreuna cu Mircea Varlam si Marius Tuca, in calitate de investitori, pune bazele unui mic bistro japonez Itadaki Sushi. Un bistro micut si cochet in zona Floreasca care servea cele mai exigente cerinte ale cunoscatorilor si consumatorilor de mancare japoneza.

Deoarece nevoia de confort a clientilor , cat si dorinta lor de a petrece cat mai mult timp savurand gusturile si cultura culinara japoneza a crescut intr-un ritm alert, s-a simtit nevoia unui restaurant mai mare, la fel de primitor si autentic, in acelsai timp cosmopolit si modern. Astfel s-a nascut YOSHI, care in limba japoneza poate fi tradus ca si “noroc”.

 

 

 

Attachment-1

 

De Baza

Meniul

de baza

Chef VOVA

Pasiunea sa pentru bucătăria japoneză, în special sushi, a început încă de la vârsta de 15 ani. Destinul a făcut ca sesiunile de practică să le desfășoare în restaurantul cu specific japonez NORI, din Chișinău. Pasiunea și talentul său l-au condus, în numai trei ani, la postul de Sous-Chef.

La invitația renumitului Chef de origine japoneză Shigeki Iimura, Chef Vova a venit în România în anul 2007, pentru a deschide, alături de acesta și sub îndrumarea sa, restaurantul MAIKO. În anul 2009 a preluat poziția de Bucătar Șef Maiko, acumulând experiența necesară și descoperind toate secretele bucătăriei japoneze.

Cea mai frumoasă perioadă și experiență profesională vine însă atunci când, împreună cu Mircea Varlam și Marius Tucă, în calitate de investitori, pune bazele unui mic bistro japonez, Itadaki Sushi. Un bistro micuț șicochet în zona Floreasca, care servea cele mai exigente cerințe ale cunoscătorilor și consumatorilor de mâncare japoneză.

Deoarece nevoia de confort a clienților, și dorința lor de a petrece cât mai mult timp savurând gusturile și cultura culinară japoneză au crescut într-un ritm alert, s-a simțit nevoia unui restaurant mai mare, la fel de primitor și autentic, dar în acelașitimp cosmopolit și modern. Astfel s-a născut YOSHI, care poate fi tradus în limba română ca “noroc”.

Attachment-1

 

Teppanyaki

Teppanyaki

Bar

Bar

undefinedundefined

undefined

Signature Cocktails

Signature

Cocktails