[row cols_nr=”2″][col size=”6″]

 

 

04_IMGL97952

[/col][col size=”6″ class=”island”]

[heading subtitle=”Meniu” title=””]
[hr color=”dark” type=”flower”]

Bucătăria japoneză este despre dragoste, tradiție și arta simplității. Chef Vova, maestrul nostru, a creat, împreună cu echipa, un meniu complex, savuros, cu peste 50 de preparate specific nipone, dar și cu multe accente internaționale. Meniul include multe bunătăți, printre care selecția de supe gustoase: Kinoko Miso soup. Printre rețetele apreciate sunt Cod Negru în stil japonez cu sos Miso, Crevetele Regal (India), Coada de Langustă, Wagyu Beef. La fel de bune sunt pieptul de rață sau Baby Saint Jacques, dar și produsele mai accesibile, cum ar fi pulpele de pui, orezul cu legume/și carne sau pastele gătite în diferite variante. Deserturile sunt artistice, dar mai ales gustoase, fine și ușoare în același timp.

[button link=”http://www.restaurantyoshi.ro/meniu/de-baza” type=”text”]Descopera meniul creat de Chef Vova[/button]

[/col][/row]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment