yoshi-18
yoshi-pano-3

Descopera

Yoshi

Yoshi Sushi & Teppanyaki – o poveste despre pasiunea pentru bucătăria japoneză de top. Dar este și despre karma bună, fericire și oameni frumoși. Un restaurant cu un design cool și totodată elegant. Un loc special, în care poți savura delicii japoneze și te poți bucura de un ambient primitor, de o echipă prietenoasă și de energie pozitivă.
YOSHI, care poate fi tradus în limba română ca “noroc”, are trei zone distincte, respectiv două mese Teppanyaki, unde te poți bucura de un show culinar live, o sală eco-friendly luminoasă, unde ajungem la 100 de locuri, cu pereți și mobilier într-un stil ce amintește de o piață japoneză de pește reinventată și o terasă generoasă și confortabilă pentru zilele toride de vară. Terasa dispune totodată de un bar cu design minimalist care deservește o gamă specială de cocktails.

Bucataria

Yoshi

Bucătăria japoneză este despre dragoste, tradiție și arta simplității. Chef Vova, maestrul nostru, a creat, împreună cu echipa, un meniu complex, savuros, cu peste 50 de preparate specific nipone, dar și cu multe accente internaționale. Meniul include multe bunătăți, printre care selecția de supe gustoase: Kinoko Miso soup, supa Tempura Wanko Udon sau Kinoko Surinagashi.
Printre rețetele apreciate sunt Cod Negru în stil japonez cu sos Miso, Crevetele Regal (India), Coada de Langustă, Wagyu Beef,Foie Gras cu sos de zmeură și fructe de pădure. La fel de bune sunt pieptul de rață sau Baby Saint Jacques, dar și produsele mai accesibile, cum ar fi pulpele de pui, orezul cu legume/și carne sau pastele gătite în diferite variante. Deserturile sunt artistice, dar mai ales gustoase, fine și ușoare în același timp.

yoshi-6-800x497
yoshi-26-800x542

Refresh

Yoshi

În 2019, Yoshi și-a schimbat designul, și-a mărit capacitatea și a lansat un nou meniu cu mult mai multe feluri de mâncare.
Yoshi a deschis și Teppanyaki, unde Chef Vova și echipa sa pregătesc mâncare în stilul cel mai tradițional japonez.
Astfel, Yoshi a devenit locul perfect pentru prânz sau cină, pentru evenimente corporate și speciale, conferințe și multe altele.

Contacteaza-ne!

Cand vine vorba de evenimente:  Christmas party, cocktail party, ziua companiei, petreceri corporate, teambuiding, conferinte, aniversari, botezuri cu siguranta incepand din acest an ne poti include si pe noi, pentru a beneficia de un eveniment pe masura.

  Numele (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Numar participanti (obligatoriu)

  Buget estimativ

  Data/durata eveniment

  Tip eveniment

  Mesaj

  2020 YOSHI. All Rights Reserved.